God fortsättning och ett Gott nytt!!!

Oj vad dålig jag är på att uppdatera =) Men jag har ju jobbat hela julen och mer därtill så tid och lust har inte funnits. Men nu ska jag skriva lite av vad som hänt.

Julen har varit mkt bra trots att jag jobbat, vi firade ju dagen innnan hos mamma, så lyckat och mysigt! Lite bilder däriffrån kommer här.Som ni ser är Moa en riktig linslus nu och är med på många bilder, bland annat på Elsas och hennes nya fina spark dom fått av sin Mormor =) Fiin var den!
Kvällen var så mysig med kalkonmiddag och massa mys och mingel med goa familjen ♥ Kul att alla kunde vara med!

Julafton firade vi med Jockes familj i lugnan ro och det var oxå mysigt. Jag fick ju åka till jobbet så J stannade kvar och firade med sin familj.

Gesa fick oxå julmys givetvis =) I form av en sallad på morötter,äpplen,clementiner och kanelknäcke. Mums! Gringo åt en del av henne med när hon inte orkade mer =) Gjorde nog lite väl mkt! Bilder från när hon mumsar kommer här.Jag fick även en rolig julkapp av min man, vi skulle inte byta men jag fick nåt "som jag behövde" som han sa =) En skruvdragare i lila men matchande väska och en verktygsväska med lila verktyg, sååå fina! Han sa att jag alltid vill låna för det finns aldrig verktyg i stallet när man behöver dom så nu har jag egna jätte fina som dessutom är snygga med =)Fina va?

Ridningen går väl inte på full fart då jag jobbat mkt och det är så jäkla kallt =( men hon rids och jag longerade i djupsnö i paddoken i förrgår och jäklar vad hon jobbade och fin var hon med fina lyft i steget =) Fick fina bilder med mobilen men det är lögn i helv... att ladda upp dom till datan så dom får ni dessvärre inte se =(
Gesa är go och glad och jag ser fram emot mildare vädret och den stundande träningen!

Igår var jag på fieldtripp med Jossan och Izza, vi åkte till Horsefarm i Falkenberg, hjäääälp vilken butik!!!! Man skulle vara miljonär då hade jag lätt brännt en stor del igår =) Vilka fina saker bara dom finaste märkena och prylarna.... Jag köpte en fin grimma i silver och lila från Catago och lite godisar till Gesa. Men jag höll i ett helt fantastiskt täcke från Weather beata i regnbågs randigt såååå sjukt snygg hade Gesa varit i det men 1100 kr för ett ofodrat regntäcke var inte vad jag kände att jag hade råd med eller behövde för den delen. Menn åhhhh om man hade pengar.....

Vi var där för att stoppa om J:s sadlar och det gick galant. Vi bokade en tid i mars för att prova ut sadel till Gringo och även kolla min dressyrsadel. Spännande ska det bli! Hon verkar väldigt duktig den sadelutprovaren.

Jo avslutar med lite fina bilder på vårat hus i snöskrud och lite från bilen på våra vägar häromkring, så vackert!Ja det var nog allt vad jag hinner skriva nu men jag önskar er alla ett Fantastiskt 2011!!!

Återkommer nog i helgen, så ha det bra vänner!

GOTT NYTT ÅR!

Jenny