Hotellweekend, kalas x 2 & träning

Oj fattar inte vart tiden tar vägen.... har inte bloggat på 2 veckor tror jag. Skäms! Men det är fullt ös här och tiden räcker inte riktigt till.

Så vad har hänt då?
Jo vi har varit på en weekend på Hestraviken vårt absoluta favvo ställe ❤
Vi hade så mysigt med bubbel och skumpa innan 4 rätters middag. Och avslutade med en fantastisk frukost. Älskart!!

Sen har vi firat Elsa som fyllde 11 år. Stora fina tjejen. ❤
Kalas med tårta och häng med familjen.

Sen har jag hunnit med att träna 2 ggr tror jag sen jag skrev sist. Första träningen var det D som fick testa att rida Glimt drygt halva lektionen. Och han var så glatt överraskad över hur fin han var att rida!! Han tyckte han var så mjuk och lyhörd och med fin energi 😃 så kul att se honom rida. Trots att han är 192 cm lång!! Så lite lång såg han väl ut. Men inte alls så illa som jag trodde. Och Glimt gillade honom oxå ❤
Jag fick hoppa upp sen och vad fin han var att rida!!! Jag bara njöt! Så mkt energi och frammåtdriv. Han har verkligen börjat fatta detta med dressyr nu.

Träning nr 2 var i torsdags. Och Jag åkte själv till Bfk för första ggn. Han uppförde sig som den stjärna han är. Väldigt taggad innan avfärd dock. Helt sjövild i gången var han 😄 Men väl på trailern så står han blixt stilla.

Värmde upp och kände direkt att den fina energin vi hittat sist fanns kvar och hade ökat. Jisses vilken motor han har nu. 
D såg direkt stor skillnad. Och jag kunde inte annat än att le typ hela passet! 
Vi jobbade med skänkelvikningar i trav och dom blev riktigt fina. Sen skritt övergångar. Och sedan galoppfattningar och avbrott. Allt med ökade krav på form och energi. Och jag kunde rida och han var så fin!! 
Kan inte med ord beskriva vilken underbar känsla det var. Fick så mkt beröm av D för jobbet jag gjort med honom.

Stolt som en tupp skrittade jag av min häst. 
Måste berätta att 4 olika människor var framme och så vilken vacker häst du har och vad fint han går ❤ då blir man glad!

Hemresan gick galant och han fick gå ut i geggan igen.

Dessvärre har han blivit biten 2 ggr i strupen i hagen sista veckan. Sista ggn så var all hud och hår borta på ett stort område 😢 detta känns inte kul! Får hoppas att det inte händer igen.

Lilleman Siddy börjar landa lite och vi lär känna honom mer och mer. Han är så söt och gillar att jobba. Har inte hunnit köra honom än. Men snart hoppas jag. 

I helgen har vi firat Mammas 60 års dag och det gjorde vi med massa god mat och tårta. Och hela familjen samlad. Så mysigt att umgås alla ❤ Bara Elsa, Moa och Arvid som saknades. 
Hon har fått många roliga upplevelser att se fram emot tror jag allt.

Idag har jag varit hos Mormor och tagit en fika. Så mysigt att ha henne i stan.

Oj detta blev ett långt hoppigt inlägg... jaja nu bildbomb på allt från Hotell, kalas, träning, mat , häst, barn mm.