Städdag på Applagården =)

Idag har vi varit och städat på Applagården, stallet dit vi ska flytta efter sommaren. Vi fick nu träffa alla som ska stå där i höst och det var jättetrevligt! Alla var supertrevliga och det ska bli kul att lära känna dom jag inte redan känner =) Nu har vi fått veta lite hur det ska bli och var vi ska få ha våra saker. Innan har det inte känts så verkligt att vi ska dit men nu känns det så!

Hästarna då, jo nu hade Gringo tappat en sko i veckan, men våran hovis kom dagen efter, toppen!! Så nu rider vi igen allihopa och dom sover ute igen. Dom fick ju sova inne ett par nätter pga tappskor.... mn vi håller tummar och tår för att vi ska kunna fortsätta rida ett tag nu utan tappskor. Känns som vi aldrig kommer igång riktigt efter alla tappade skor. Jaja det får väl bli som det blir inte mkt att göra åt...

Imorgon kommer mina forna stallkompisar och fikar, KUL! Ska bli kul att får höra vad som händer i Målsryd =) Ser fram emot att få träffa Izza och Jossan nu =) Det var ju 1½ månad sen vi sågs!

Nu är det bara 2 nätter kvar att jobba för mig innan jag ska ha lite mer semester =) Sååå skönt!!
Nu hoppas vi med att våran nya bil ska komma i denna veckan som kommer, men vi vågar knappt tro det med tanke på hur mkt förseningar det varit =( Vi har ju väntat i 6 månader nu... Skulle bara varit 3!
Jaja bara den kommer så är vi glada.

Trötta tjejer!


Ha det gott!

Jenny