Söndag o Måndag 28- 29 juni !

Hökörning,stallstädning, premiärbadat och hoppat!!

I går så fick vi tag på en gubbe som sålde hö ifrån åkern. Så jag åkte och hämtade 2 rundbalar och sen hämtade vi 2 till efter vi städat stallet i Målsryd. Så nu har jag 800 kg hö, så nu är jag klar för hela vintern!! Mamma hämtade 9 balar.
Emelie sover hos oss från söndag, kul! Vi skulle rida och bada igår kväll men tror ni inte att Bella hade tappat en sko!! Så vi åkte med Jocke och tog mitt första dopp för sommaren. Så härligt det var!

I dag åkte vi och lämnade det sista höbalarna i Målsryd, vi orkade inte köra ut dom igår. Vi fick köra dom idag för vi måsta köra Bella till Målsryd så hon får på sin tappsko, deras hovslagare ville inte komma till Olsfors förrän  torsdag. Och då skulle vi inte kunna rida nått nu när E är här. Så imorn åker vi till Målsryd kl 9.30.
Nu ikväll så hoppade vi lite med Gesa jag lite, och Emelie provade lite, så kul tycker vi =) Hon älskar det!
Sen tog vi ett kvällsdopp vid 22.00, lite kallare idag, men gott!
Jo och så var vi på bio idag med, Baksmällan. Riktigt kul film!
Slänger ut lite bilder från festen, Gesas nya träns, samt ngr på Gesa och Bella istallet och en på Emelie och Gesa när dom skrittar av.

Ha det gott!

Jenny

Lördag 27 Juni!

Morgonritt!

I dag stack jag och mamma ut på en morgontur kl 9. Det var precis lagom varmt, och vinden fläktade härligt! Vi tog Silkesåsen en mkt trevlig tur. Först kändes Gesa seg och trött =( gillar inte när hon är det är ju inte van att behöva driva på.... Men efter en lite trav dåå var min tjej tillbaka!! Pigg som en racerråtta och härligt på! Shit vad underbart kul hon är att rida när hon är sitt vanliga pigga jag. Men man försår ju att dom blir trötta i värmen, det blir ju vi med =) Men i dag kändes hon kanon ivf.
I kväll blir det stor grillfest i Gesebol =) ska bli kul!

Sola försiktigt!

Jenny

Fredag 26 juni!

Handlat, solat, och kvällsridning!

I dag har jag varit på Lidl o Netto, brukar aldrig vara i dessa butiker. Men nu ville jag ta en titt då jag aldrig varit i en Lidlbutik. Jag fyndade faktiskt en hel del, en strandväska, strandmattor, kylväska, bakform samt massa frukt och annan mat. Dom har mkt billiga grejer. Just det dom hade skitbilliga hästgodisar 1 kg för 12.50 kr det brukar kosta minst det tredubbla! Så det blev tre påsar till Gesa =)
Sen solade jag en sväng när jag kom hem, men shit vad varmt det blev! Man får passa sig nu solen tar som tusan.

Mamma kom vid 18.00 och vi gav oss ut på en tur. Tog samma som igår, Gesa var ruskigt seg idag men blev piggare efter vi galopperat. Jag red med det nya tränset idag med, hon blev såå fin! Ska se om jag kommer ihåg att fota det imorn, glömde det idag. Vi ska rida tidigt imorn 9.00 ska vi ut.
Slänger in en lite bild på mammas mousetårta från igår =)

Kram jenny