Stallmorgon och långkok!

Började med stallmorgon och släppte ut alla hästarna. Sen mockade jag till Gesa o Bella och fixade maten, sen hämtade jag Gesa och gjorde iordning henne för en skrittur. Provade Emelies sadel i dag, jag har ju tänkt att ev köpa en sån hoppsadel som hon har. En Globus clic hoppsadel, men jag är inte 100% säker om den låg perfekt. Så jag avvaktar lite så får jag se lite vad som händer måste rådfråga någon mer först. Jag har även lagt ut annons om att köpa en Albion k2 hoppsadel xw-wide i bomen. Det är ju en drömsadel men priset är för högt på en ny sadel tycker jag så ska se om man kan hitta en begagnad. Men det är inte lätt att hitta en begagnad sadel i den vida bommen. Men man kan ju alltid att prova ivf =)
 
Efter ridningen så lastade jag Gesa 2 ggr med, hon gick på så fint så utan tvekan =) trots att transporten stod lite dumt till med ett gräsdike bakom så det blev lite trixigt att gå av men det gick bra.

Jag handlade på vägen hem och köpte rimmad oxbringa som jag sen kokade i 2½ timma och gjorde pepparrotsås och tog upp potatis och morötter ur vårt land. Sååå gott blev det. Jag tog lite bilder på mina fina brytbönsplantor som är över 2 m höga nu och dom blommar massor. Det kommer även små bönor nu så snart kommer dom bli stora vackra lila bönor, gott! Tog bild på mina amerikanska blåbär som börkar skiffta lite mot blått i topparna nu. Ska bli så gott att äta dom sen.

Här kommer lite bilder på bönor, blåbär och mina morötter.

Hej hopp.

Jenny