Dyr häst!

Jösses vad god middagen blev igår!! Ibland är man allt lite bättre kock än andra dagar 😉 Igår var jag grym om jag får säga det själv. Rostbiffen perfekt Rosa och gratängen så krämig och god!!

Idag åkte jag till stallet på fm och jag gjorde honom fin i sitt turkosa kitt. Synd bara att pälsen är så tråkig nu 😩 Blir bättre när sommarpälsen växer ut.
Red ett pass på ängen och han var gudomlig igen! 🌟 ännu bättre än igår. Jag kan inte med ord beskriva känsla han ger nu. Han gör mig så glad och stolt denna hästen 💗 Kan säga att ha dubblat sitt pris sen jag köpte honom! Han är otroligt fin nu. Behöver dock banta lite.... svårt när dom han fri tillgång i hagen 😉 Men han är finare bara han har rört på sig lite då åker magen upp.
Bilderna idag är lite taskiga.
Han har även hälsat på fölis ordentligt för första ggn idag. Dom var så söta så 😘

Nu blir det hopp i duschen för ikväll ska vi fira Gert som fyller 60. Dock inte idag men dom är bortresta när han fyller. 

 

Guldgossen 🌟

Idag vaknade jag tidigt efter nattjobbet! Gick upp 12.15. Åkte till stallet vid 13.30 och njöt av solskenet. Mockade och fixade innan jag hämtade min svarta springare. Tog på dressyrmunderingen och red upp på ängen. Han kändes så gudomligt fin från första stund! Mjuk och följsam, fin i formen och bra driv. Jobbade med bak och framdelsvändningar, skänkelvikningar och övergångar. Basic men så nyttigt. Han är helt gudomlig att rida min häst nu 💗 Och likheterna med Gesa blir fler och fler. Men hans kvalitéer är bättre. Jag vill aldrig sluta rida!
Han är en sån glädjekälla den hästen 💗
Jag tror allt jag kan ta åt mig lite av hur fin han blivit. Jag strävar ju efter lyhörda mjuka hästar. Och ger mkt beröm och feedback när dom gör både bra och dåliga saker. 

Nu är jag hemma och håller på med fredagsmiddagen. Idag ger jag mig på en blast from the past . Vitlöksspäckad helstekt rostbiff med en god potatisgratäng. Detta var helgmiddagar när jag var liten. Många rostbiffar har det blivit. Men har nog inte gjort det själv på 10-15 år.... Men nu hade jag en fin rostbiff i frysen som vi köpt av Svärfar. Världens finaste kött!!
Så denna middagen kommer nog bli supergod.

Bilder imorn kommer nog på middagen.
Idag blir det på Glimt. Men lite äldre jobb bilder på honom. Och en till på mina älskade rosor 🌹

Livet är allt ganska bra ibland!

Igår var en dag med skitväder och jag hade både ut och insläpp i stallet. Så den delen av dagen som var kvar när jag sovit efter en tuff jobb natt, den gick till stallet. Stormockade och lade in ny pellets till Glimt. Tömde och skurade thermobaren i hagen och fyllde på 240 l.  Sen red jag med Marina och Rut på ängen i snålblåst och snöglåp. Ganska kallt och blöt efter 40 min ridning i det vädret! Men Glimt är så pigg och rolig att rida nu, så det gör inget att det snöregnar på tvären 😍
Släppte in alla hästar och sopade och städade i stallet innan jag åkte hem vid 19.30.

Jocke hade gjort middag som tur var så bara att sätta sig och äta 😃

Imorse vaknade jag kl 6.00... 8.00 kom BF och skulle städa. Så då drog jag till stallet och red en långtur med mkt spännande inslag för mig och Glimt. Vi red ihop med Cia och Winston en härlig tur som blev med en del sol till och med. Vi klättrade både upp och ner i långa klätterbacken, klev igenom flera bäckar, gick igen surhål, över stock och sten, sen lite galopp på vägar och avslutade med en racergalopp över en äng!!! 😃 Vihooo vad kul! Glimt var galet taggad på hemvägen. Riktigt stolt över honom. 
Lite kaffe efteråt med Glimt fick stå en stund med Back on Track täcket. 

Nu skiner solen för fullt och jag har handlat på vägen hem. Köpte rosor till bordet, fullkomligt älskar att ha blommor på köksbordet 🌹 
Särskilt när man har helt nystädat. Så otroligt lyxigt att kunna vara och rida medans  man får städat!
Nu står min slowcooker och fixar kvällens middag. Fläsfilegryta med massa goda saker i. Så nu kan jag bara njuta lite av resten av dagen medan middagen puttrar.

Lite bilder på Glimt idag och mitt köksbord med blommorna 🌹