Oj mkt har vi hunnit med =)

Jag vet dålig uppdatering =) Men ibland tappar man orken att sitta inne vid datan, och nu när vädret är så fint är det inte så kul att sitta inne.

Men vad har vi gjort sen sist? Jo jag och J har varit en snabbis i Smögen över dan bara och då tog vi Ikea på vägen hem =) Det blev en del handlat trots att vi bara skulle ha lite frukostskålar till vår service =) Lite mer blev det allt.... Men jag hittade nya höpåsar till Gesa i vitt och gult! Äntligen en unik påse till Gesa så bra!

Sen var det midsommarfirande i Fjälla med mkt trevligt sällskap och god mat och kul lekar! Tog bilder på detta med men har inte orkat ladda över dom så det får bli en annan dag.

Söndagen stack vi till Ullared på en impuls bara och det var ett eksemtäcke som var det viktiga att köpa. Behöver jag säga att det blev lite annat oxå =) Jösses vad man handlar på det stället! Men vi hittade en hel del bra grejer, Gesa fick nytt Eksemtäcke, schabrak, framskydd, B-vitamin, hovolja och jag fick en ny ridväst, piketröja, och en halvpolo, 2 nya spets taights, trosor och massa hudvård! Jocke köpte fiskegrejjer och massa målargrejjer. mm....

En mysig vecka har det varit med massa kul utflykter. Jo vi red en sväng i Lördags med jag och Emelie, men Gesa skulle ju egentligen vila lite till. Men nu ska vi sätta igång dom i veckan igen. Men jösses vad varmt det var idag! Så idag får dom vila för jag är emellan nätter.

Jo vi var och städade Kulla stallet igår med, kul! Och så grillade vi efteråt och det var så mysigt så =) Vi var fullt hus alla var med med respektive och alla medryttare var med oxå! Så vi var mååånga! Tog lite bilder på detta med!

I dag är bilen på verkstade igen ska bytta länkarmsbussningar tror jag det hette??? Nu får det räcka med utgifter på bilen snart tycker jag!!!

Jo, idag bokade jag stugor till en liten semestertripp vi ska göra senare i sommar, ska bli så kul!

Ha det gott!

Smögen i solsken!


Gesas nya höpåsar!

Bella vilar.


Hann baka lite muffins i Lördags med =)


Lite från våran grillnig efter stallstäden med!

Obs! Biderna är tagna med mobilen därav kvaliten...

Jenny
 

Sol, shopping och sommarhästar!!!

Igår var jag och min älskling och handlade lite grejjer till uteplatsen, vi köpte en dynbox, en cafemöbel till framsidan, ett solsgel till baksidan, en swingingboll =), 4 plädar till altanen och en ny flugmössa till Gesa. Tog lite bilder på lite av grejjerna men ser nu att jag glömde cafemöblen =) den får ni se en annan dag.

Så underbart väder det är ju riktig sommar! Vi grillade och mysde igår, tog en bild på våran middag. Så härligt att äta ute! Sen fick ju tjejerna sova första natten ute, och jag rustade dom för kung och fosterland =) Visst blev dom söta ?! Gesa fick en ny väldigt bra flugmössa med lapp ner över näsan verkar funka kanon! Ingen av dom har haft ont av knott eller nått inatt, skönt. Men det var bara 3 grader inatt hos oss så det känns skönt att dom hade lite täcken.

Idag har jag solat och myst hela dagen, läser en bra bok och bara njuter av vämen. Men idag har jag brännt ryggen ser jag =( så kan det gå när man inte har nån som kan smörja ryggen hemma...

Nu blir det jobb i natt sen ledig resten av veckan, Jippie!!! Så skönt!

Bilder på swingingboll, plädarna, , middagen, Gesas mössa och sist några på tjejerna i sina nattkläder =)


Kram Jenny

Gesa får sin vila nu =)

Ja, känner att eftersom Gesa ändå stått nästan en vecka pga tappskon så kan jag lika gärna förlänga den till 2 veckor. Så får hon sin utlovade sommarsemester redan nu, tror det kan vara bra efter den intensiva våren och för sommaren vi haft. Så nu får hon gå och skrota med Bella i hagen, Emelie är ju borta en vecka till så det passar riktigt bra att jag vilar med. Ska faktiskt bli riktigt skönt at vila från ridningen lite =) Nu ska det bli fin fint väder med säger dom =) Så imorn får tjejerna börja sova ute på riktigt tänkte jag!

Är väldigt trött just nu =( känns som jag skulle kunna sova hela tiden.... Men nu jobbar jag bara en natt denna veckan så då hinner jag nog vila upp mig =)

Ha det gott!!

Jenny