Julbordet och ett adventsfat!

Ja nu har vi hunnit med det årliga julbordet i Varberg som min snälla Mormor bjuder oss på varje år. I år var vi på Borgården på Varbergs fästning, mysigt och bra mat! Mysigt att träffa släkten ♥ Lite bilder från middagen!Bilderna får tala för sig själva =)

Jag har hunnit göra att ljusfat i en farlig fart med till advent, lite enkelt och i all hast men det blev mysigt och fyller sin funktion.Idag red jag och Emelie i ridhuset och vi var själva!! Så skönt! Gesa kändes riktigt fin trots den dåliga ridningen det sista dagarna. Red uten stigbyglar en del och vad fin hon blir då! Galoppen är riktigt fin nu i höger och skolorna är fin och skänkelvikningarna med. Emelie och Gringo hade sitt finaste pass hitintills och så kul att se att det går framåt för dom =) Gringo var så avspänd och fin i dag! Vilken tjusig kille det kommer bli, och Gesa är förälskad och brunstar som en galning =) Bra att hon ändrat sig om honom nu....

Nu har jag ledigt och semester en tid framöver såååå skönt. men ska på utvecklingsdag hela dagen på fredag med jobbet. Sen är det snart dax för sol och bad på Fuerteventura!!

Kram Jenny