Julbordet och ett adventsfat!

Ja nu har vi hunnit med det årliga julbordet i Varberg som min snälla Mormor bjuder oss på varje år. I år var vi på Borgården på Varbergs fästning, mysigt och bra mat! Mysigt att träffa släkten ♥ Lite bilder från middagen!Bilderna får tala för sig själva =)

Jag har hunnit göra att ljusfat i en farlig fart med till advent, lite enkelt och i all hast men det blev mysigt och fyller sin funktion.Idag red jag och Emelie i ridhuset och vi var själva!! Så skönt! Gesa kändes riktigt fin trots den dåliga ridningen det sista dagarna. Red uten stigbyglar en del och vad fin hon blir då! Galoppen är riktigt fin nu i höger och skolorna är fin och skänkelvikningarna med. Emelie och Gringo hade sitt finaste pass hitintills och så kul att se att det går framåt för dom =) Gringo var så avspänd och fin i dag! Vilken tjusig kille det kommer bli, och Gesa är förälskad och brunstar som en galning =) Bra att hon ändrat sig om honom nu....

Nu har jag ledigt och semester en tid framöver såååå skönt. men ska på utvecklingsdag hela dagen på fredag med jobbet. Sen är det snart dax för sol och bad på Fuerteventura!!

Kram Jenny

Premiärbilder på Gringo o tjejerna!

Idag kom Malin och Elsa upp till stallet för att gratta mamma i efterskott och då passade jag på att fota lite i hagarna på Gringo och tjejerna. Gringo busade lite i hagen idag =) Trodde inte han kunde bockelibusa så! Fick bara en bild när han är i galopp framåt ,em lite andra på honom ensam och med tjejerna som pussas med honom =) Elsa fick oxå komma med på bild den lilla sötnosen!

Vi red ut runt stora lövåsen och jösses vad kallt!!!! Vi trodde vi skulle förfrysa, har nog aldrig varit så kall på benen i hela mitt liv! Man undrar varför man håller på med hästar sånna här dagar alltså....

Var på Hööks och köpte foder idag med. Och så solade jag en sväng med och det var spännade må jag säga!! Jag skulle testa en sån där kräm man ska ta innan man solar, har aldrig gjort det innan. Det stog extra dark på.... Och efter 10 min så började det brinna i huden kändes det som, men jag har hört att det ska vara så så jag låg kvar i 5 min till. Och när jag klev ur var jag röööd på hela benen och överkroppen där jag smörjt mig.. Fick panik och började tvätta av mig som en galning =) Tänkte jaha nu blir det brännskador lagom till Julbordet imorn! Men det brände i 1 timma efteråt sen blev det bättre och nu är jag bara brun så det funkade nog :D Så då vågar jag ta armarna nästa ggn... Eller inte =) Shit vad skraj jag blev! Jag brukar ju aldrig bränna mig när jag solar så jag trodde ju att det skulle bli värre till kvällen men nu är det bra.

ja det är sånna saker jag pysslar med på dagarna  =)

Nu bildbomb på pållarna och Elsa!Ha en mysig Advent!

Jenny


Då var Advent här!!

Myyys med advent, älskar att tända ljus och ta fram våra stakar och stjärnor! Det blir så mysigt i vårat hus när det är denna årstiden =) Och snön gör ju sitt till att det blir extra fint.

Igår fyllde mamma år och vi var där på middag och hade en jättetrevlig kväll! 

Vi fodrade i stallet innan vi åkte till mamma jag och Jocke, så J fick träffa Gringo och hälsa på Gesa. Han tyckte hon var fin när hon var lurvig och go sa han =) Det var så kallt att det rykte ur näsborrarna på hästarna i "uppe" stallet där är det lika kallt som ute brrrrr.....

Har tyvärr inte hunnit rida på 2 dagar, jobb kalas och annat. Men idag ska vi ut en sväng hela la familja. Har longerat och ridit i ridhuset innandes, och Gesa har känts superfin!

Har inte fått några nya bilder, ska se om jag får några senare. Lägger ut några på Gesa i sitt jultäcke från förra året, känns som julen kommer hur fort som helst.Och söta Elin agerar hästhållare!

Kram jenny