Franska lampor <3

Åhh vad jag älskar den franska lantliga stilen på kök!! Har hittat både en fönsterlampa och en taklampa och båda är i fransk stil. Har faktiskt beställt taklampan på nätet på www.inwhite4you.se jösse vad fina grejer dom har! Vet ej hundra om det kommer funka med vår låga takhöjd, men annars har jag alltid velat ha nått sånt i hallen =) Den var inte dyr heller, så det var nice. Lånade en bild från deras sida. Oops den blev liten men ni ser nog lite ivf =)
 
Fönsterlampan hittade jag på Blommigt o Prickigt och det var dessvärre en lite dyrare lampa men så gudomligt fin att till och med mannen har gått med på den....Helt min stil och kommer göra sig så bra i fönstret i det nya köket!! Hoppas den finns kvar bara när jag hinner dit, dom hade bara 2 st. Den är stoor så kommer bli maffig i fönstret.
Åhh vad jag längtar tills vi ska börja med köket, men allt ska förhoppningsvis vara klart till min födelsedag i Oktober.
Här är den lampan fick en dålig mobilbild skickad till mig =)
 
Den är i antikvit, men det syns inte riktigt här....
Nä nu måste jag ut och vattna pållarna.
 
// Jenny

Handlat lite

Idag åkte jag med Jocke till kiropraktorn, och sen drog vi till Knalleland och handlade lite till sommarfesten. Det är mkt saker som ska inhandlas och fixas!
Jag har suttit 30 min i telefonkö till FK med 😯 herregud vad det ska vara krångligt!! Och nu måste jag jaga löneassistenten istället och det är omöjligt att få tag i nån av dom 😡 Så lär inte få nån lön på minst en månad. ...

Vi köpte en mixer idag då vår gamla är kaputt. En Elektrolux och vi har invigt den med att göra en Frappe 😋 jädrar vad gott! Sen ska jag testa smooties.

Blommorna tokblommar i mina krukor nu det är så fint 💚

Hästarna fick sova inne i natt och det var uppskattat.

Mina krukor vid dörren :

//Jenny

Blixtar och Dunder

Idag har vi ivf fått en del åska och massa regn!! Välbehövligt regn för alla våra växter och gräsmattan =) Hästarna har fått stå inne när det värsta vart och nu inne igen då det ska åska i natt igen enligt Smhi... vi får väl se. Jag har gått igenom mina schabrak igen och beslutat att sälja ett av min favoriter då det är i brunt och det inte passar så bra på svart häst =( Det är ett Pessoa och ett Eurostar, Eurostarschabraket är svindyrt och ursnyggt. Så kan ju hoppas nån vill köpa det då det knappt är andvänt alls. Lika bra att sälja av det jag inte kommer använda. Jag hatar att skiljas från mina saker annars, pryltokig som jag är ;)
 
Annars händer det inte massor här vi tvättar, vaxar matsalsbordet, planerar sommarfesten och fixar med hästarna.
 
Gjorde en riktigt god Ceasarsallad idag med alla tillbehör, Sallad, Rödlök, Tomater, Oliver, Kyckling, Bacon, Krutonger, Parmesan och en jättegod dressing som jag köpte på Hyssna kvarn. En riktig höjdare blev det!
 
 
//Jenny