Påsken

Igår var en härlig dag som började i stallet med min fina svarta ❤ Han hade lerbadat manen... borstade läääänge!  Sen gjorde jag honom påskfin med gula lindor och gult schabrak och fjädrar i manen 😃 Han blev så fin!! Han är tacksam att spöka ut i div outfits 😉 Han älskar när man borstar, flätar och pysslar med honom.
Red sen ett pass på den nysladdade banan. Och det gick bra. Jag hade inte ont och Jag kunde för första ggn på 3 veckor rida alla gångarter om än försiktigt.... Så roligt!

Vi var ju på Göteborg horse show i fredags jag och Mor. Rolig dag med lite shopping. Köpte nosdelen med fårskinn till han PS High Jump träns. Äntligen fick jag det. Nu har jag alla varianter så vi kan variera oss.
Köpte även ett skrittäcke  från Z-täcket i svart och guld. Det kommer hem på posten om några veckor. Det är sååå snyggt! 
Glimt fick en påskpresent av Mamma med en galet snygg grimma med matchande grimskaft i Petrol. Han var så snygg i den 💖

Efter stallet blev det till att åka hem och göra påskägg till Oliver och Harry och göra krabblåda. På kvällen var vi hos mamma med alla syskonen utan Malin.
Så mkt god mat och massa mys med barnen. 
Dessvärre blev min rygg dålig på kvällen, fick åka hem och lägga mig 😢 jag är inte alls helt bra verkar ta en himla tid detta.... Idag vaknade jag med knas i alla leder kändes det som. Jävla inflammationer som spökar. Men det är bara att bita ihop och kämpa på 💪

Bilder på Glimt i Påskoutfiten, gårdagens våffla, påskägg, Glimt nya grimma och Harry och Oliver 💙

Dax att prova jobba 😃

Idag ska jag börja jobba. Känns skönt men lite nervöst, då ryggen inte är helt ok. Men hoppas det ska funka! Vill bli bra och kunna jobba, rida och göra allt annat kul!

Igår tömkörde jag Glimt först i Corallen,  duktig kille som jobbade på riktigt bra. Avslutade med att köra upp i ekbacken och han fick klättra upp och ner i backen. Över stock och sten, han fick hoppa över en stor stock i skritt oxå 😃 han hoppade glatt över både uppåt och nedåt.
Han är så härligt positiv till allt Jag hittar på 💖

Vi tog en fika i solen jag, mamma och Cia efteråt. Putsade mitt träns med. 👍

Tvättade lite schabrak igår med, byte lakan och så fick vi ju städat med. Så nu är det fint till Påsk 🐣🐔 
Så nu får vi hålla alla tummar och tår att jag fixar att jobba 👍 
Ikväll ska Glimt vaccineras innan jag ska till jobbet. Så han får vila ett par dagar nu när jag ska jobba.

Och fredag drar vi till Gbg horse show jag och mamma. Jag ska få biljetterna jag vann idag eller imorn 😊

Bild på våran stall fika och Glimt i backen 💖

Eurohorse

Jaa i helgen fick jag och Glimten erbjudande om att visa upp oss på Torsdag på Eurohorse. Vi skulle representera Nordsvensken i några shower under hela dagen. En dröm kan jag säga!!! Men jag har ju som sagt haft ryggskott och är precis på väg tillbaka. Jag jobbar båda dom nätterna 😢 Och det blev ju väldigt kort varsel och min hjärna fixar inte den pressen nu. Efter massa funderade så var jag tvungen att tacka nej! Men har sagt att nästa år är vi väldigt gärna med och kommer vara redo!! 😃 Så nu blev det Hanna och Turbo som fick rycka in. Ganska häftig känsla att få frågan och förtroendet 😍 
Men jag vill ju alltid att allt ska vara perfekt och det kände jag att vi inte skulle kunna få till med så kort varsel och min sjukdomstid....
Men nu håller vi tummarna att vi får chansen nästa år och då jäklar!!!! 😀
Som syrran sa Ganska kaxigt att säga nej tack till en sån grej 😄 Men ville ju så gärna....

Igår red jag lite för första ggn sen min ryggskada. Det gick bra men skrittade bara.

Idag red jag med lite och vi #Rockadesockorna både han och jag dagen till ära.

Bakade lite Hallongrottor idag och gjorde dom med råsocker och äkta smör. Mmm så goda!

Och en rolig sak som hände ikväll var att jag satt på fb och slötittade. Så dök ett inlägg från Z-täcket upp om att dom skulle ge dom 8 första som skrev namn och adress 2 biljetter till Göteborg horse show på fredag. Och jag blev först!! 😃😃 Så jag får 2 biljetter så jag och mamma kan gå när vi vaknat efter jobbet. Har aldrig vunnit nått innan! 😆 Så nu blir det en tripp till Mässan och lite dressyr kanske vi hinner med. Så kul!

Bilder idag blir på mina Hallongrottor och Glimten som rockarsockorna.