Grilla som Ernst =)

I helgen har det regnat och regnat, men i Fredags hann vi plantera 4 krukor till med blommor till våra uteplatser. Så nu blir det fint här! Så kul att se när dom har växt till sig lite. Jag fick även äran att låna Gerts fina bil som är automat en Mercedes Cl 500, hehe så nu åker jag kungligt! Tur man har snäll familj som ställer upp nu när man är lite handikappad. Så otroligt skönt att kunna komma ut lite och inte bara vänta på att nån ska komma och köra mig.
I fredagskväll så grillade vi fläskfile fylld med korv inlindad i bacon =) Låter konstigt men Ernst gjorde detta i Torsdags på Tv och det var riktigt gott!! Vi hittade ingen smal kryddig korv så delade en tjock och fyllde med den och funkade lika bra.
Och till detta serverade vi våra första egenodlade Amandinepotatis <3 Ohh my good vad gott!!! Det är verkligen en underbar potatis Amandine och vad mkt det växt i vårt land så nu får vi börja äta potatis för brinnande livet =)
 
Hästarna fick gå in på den sista delen av hagarna nu så stängde vi den första delen. Så nu har dom mkt mat igen...Så har tagit in dom lite dagtid för att vila från mat o regn. Och i natt fick dom sova inne för första ggn på några veckor, det var mkt knott igår kväll =( Så dom var väldigt glada att få komma in. Dom kommer i galopp när man ropar trots att dom har massa mat nu <3 Glimten är pigg och vill galoppera både hit och dit =)
 
Bilder blir på min lånebil, några krukor, fläskfile före och efter grillen, vår potatis, fredagsmyset och G o B i sin nya hage.
 

// Jenny

Kommentera här: